O naší škole

12.10.2011 14:54

Naše škole je rozdělená na dvě části. První stupeň, který se nachází u kruhového objezdu. Druhý stupeň, který je na náměstí. Na prvním stupni je jídelna,počítačová učebna,aula a knihovna, kam chodí žáci si půjčovat knihy. Jsou tam třídy od 1. do 4.

  Druhý stupeň tvoří počítačová učebna,mnoho tříd do kterých se chodí od 5. do 9.třídy. Minulý rok se ke škole přistavilo jedno patro, kde se učí esko. Přistavěná část je velmi hezká:) Na naší škole je mnoho schopných učitelů, kteří dokážou zkrotit a naučit, ale nadruhou stranu jsou tu i učitelé kteří natolik naučit nedokázají a stále mají se žáky problémy.

 Na škole se mi docela líbí, až na nějaké vyjímky, které nebudu uvádět konkrétně. Mnoho žáků se těší až z dobřichovické školy odejdou, ale také se tu najdou žáci, kteří by na této škole byli i nadále.

Za necelý rok z této školy odejdu, už se těším na novou školu, ale budou mi chybět tyto lidi, kteří na této školy byli celé léta se mnou. Dokonce i nějací učitelé. V této škole jsme všichni zažili spoustu srandy a kdyby jste se někdo rozhodli na tuto školu přejít, tak vám přeju mnoho štěstí ! :D :)